Mental coaching sport

Ook in Nederland raakt men inmiddels steeds meer overtuigd dat mentale training – naast technische, tactische en fysieke training – onmisbaar is voor elke (top-) sporter om optimaal te presteren. Mental coaching sport is dus voor winnaars en zeker niet alleen voor sporters of teams ‘met een probleem’.

NLsportpsycholoog® verzorgt mentale training en begeleiding, workshops en lezingen voor individuele sporters, teams, sportclubs, ouders en trainer/coaches. De inhoud en omvang worden altijd nader afgestemd op jouw specifieke hulpvraag of interesse.

Mentale training voor de individuele sporter

Wat maakt een winnaar tot winnaar? Talent alleen is onvoldoende om een ‘winnaar’ te worden en vooral te blijven.Wil jij het optimale uit je sportcarrière halen, grenzen verleggen en jezelf continu verbeteren? Maak dan vrijblijvend een intake-afspraak met NLsportpsycholoog®.

Aan de hand van het intakegesprek en het invullen van een vragenlijst wordt een Persoonlijk Prestatie Profiel (PPP) opgesteld. Vervolgens worden er gericht mentale vaardigheden aangeleerd en geïmplementeerd binnen je bestaande fysieke, technische en tactische trainingsprogramma. Afgestemd op het seizoen: voorbereiding, wedstrijd of naseizoen. Na een traject van 6 bijeenkomsten van een uur beschik je over meer zelfkennis en zal het gebruik van de aangeleerde psychologische succesfactoren je individuele sportprestaties zichtbaar verbeteren .

Maak hier een intake-afspraak of ontvang meer informatie over ‘Mental coaching sport voor de individuele sporter’.

Gebruik dit formulier om contact op te nemen.

Is ‘Mental coaching sport voor de individuele sporter’ niet helemaal wat je zoekt? Kies de mentale training die bij je past!

Wat onze klanten zeggen

Tennis & Mentale Training
“Ik vond het een erg leuke ervaring. Het is soms nog wel moeilijk om ‘klein te denken’. Maar het gaat al een stuk beter. Ik heb laatst drie wedstrijden gespeeld. De eerste twee gingen heel goed, maar de laatste wedstrijd verloor ik mijn aandacht en werd ik overal door afgeleid. En dan moet je weer proberen om in het cirkeltje ‘Ik en mijn taak’ te komen. Bedankt voor de cursus”.
Sharina (12 jaar)

Kickboksen & Mentale Training
“Vernieuwend, verhelderend, motiverend & enorm leerzaam. Jan is een topper in wat hij doet & brengt je in contact met wie je daadwerkelijk bent. Van hieruit geeft hij je alle bruikbare tools & tips mee”.
Volwassen wedstrijdkickbokser

In de media