Leer jezelf weer opladen in 100 dagen

Kom jij energie tekort? Kies voor een integrale aanpak om je energiebalans te beheren op weg naar optimale gezondheid. Op ontspannen wijze leer je in 100 dagen de drie-eenheid van handelen, voelen en denken zelf te versterken. Je ontdekt wanneer je ‘drie batterijen’ leeglopen door alles wat energie kost, en je bent in staat ze weer op te laden door alles wat energie geeft. Naast oplaadtips uit de westerse positieve psychologie staat de (oosterse) natuurgeneeskundige centraal: het beste uit twee werelden.

Jouw drie batterijen: Denkkracht, Lichaamskracht en Gevoelskracht.

De drie batterijen staan voor denkkracht, lichaamskracht en gevoelskracht. Klachten worden gezien als een alarmsignaal dat er (onbewust) te diep uit de fysieke, emotionele en/of mentale reserves is geput. Volgens oosterse natuurgeneeskunde (TCM) is er sprake van storingen en blokkades in het energiesysteem. 

Hoe werkt de drie batterijen methode?

Cliënten houden dagelijks via een app, hun eigen energieniveau bij aan de hand van vragen. De beproefde methode wordt ook buiten de zorg al tien jaar succesvol toegepast door o.a. topsporters op weg naar de Olympische spelen, justitiepersoneel en basisschool leerkrachten. Vooral mensen die een stressvol bestaan leiden hebben baat bij de methode. Zij leren presteren onder druk door hun energie op peil te houden. Je hoeft dus niet ziek te zijn om beter te willen worden. 

 

Download hier de app!

Doe gratis de drie batterijen test!

Batterij Lichaamskracht

10 vragen – 3 minuten

Presteren vraagt om lichamelijke kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Zit jij fysiek lekker in je vel, zonder al te veel lichamelijke spanning en pijntjes?

Doe de test!

Batterij Gevoelskracht

10 vragen – 3 minuten

Presteren vraagt om passie, plezier, betrokkenheid, motivatie en een positieve sfeer. Zit jij sociaal emotioneel lekker in je vel, zonder al te veel angsten en frustraties?

Doe de test!

Batterij Denkkracht

10 vragen – 3 minuten

Presteren vraagt om zelfvertrouwen, positieve zelfspraak, mindfulness, concentratie en aandacht. Zit jij cognitief lekker in je vel, zonder al te veel gepieker en twijfels?

Doe de test!