OVER KEIKO

“KEIKO® Health & Performance Center helpt iedereen – van jong tot oud – zijn of haar ‘drie batterijen’ op te laden: Denk-, Gevoels- en Lichaamskracht. Na 100 dagen sta jij met meer plezier en ontspanning, krachtiger en vitaler in het leven. Enkele duizenden (!) mensen gingen je voor, waaronder vele topsporters, leerkrachten, justitiemedewerkers en kinderen!”

Interview Jan Sleijfer; Inner Expedition (56 min): Luister HIER

Interview met Jan Sleijfer op MeerRadio (15 min): Luister HIER

Boost your batteries!

KEIKO betekent in het Japans letterlijk ‘trainen’, van goed naar beter. KEIKO® Health & Performance Center is opgericht in 2005 en zowel geregistreerd als erkend complementair zorgverlener (RBCZ) als geaccrediteerd lid van de vereniging voor sportpsychologie in Nederland (VSPN). Onze werkwijze komt voort uit het beste uit twee werelden: evidence-based sport- en prestatiepsychologie (Westers) én de traditionele Chinese natuurgeneeskunde (Oosters).

Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens kwaliteiten heeft om zich te ontwikkelen en eigen dromen waar te maken. Voor de een betekent dit een ‘gouden medaille op de olympische spelen’, voor de ander een ‘succesvolle carrière in het bedrijfsleven’ en voor weer een ander ‘een weerbaar en gezond (kinder-)leven zonder stress’.

Wilt u weten wat KEIKO Health & Performance Center met haar mentale trainingsprogramma’s in de SPORT, op SCHOOL, op het WERK en in het LEVEN voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact of bel direct met drs. Jan Sleijfer: tel. 06 45 18 13 80.

Gebruik dit formulier om contact op te nemen.

NLsportpsycholoog met experiment Denkkracht