Leer hoe je zelf je balans kunt herstellen. 

Je gezondheid is je meest kostbare bezit. Toch hebben steeds meer mensen last van chronische aandoeningen, mentale klachten en stress gerelateerde klachten als: spanning- en concentratieproblemen, vermoeidheid (burn-out), slapeloosheid, hoofdpijn, gewrichtsklachten, schouder-, rug- en nekklachten, ontstekingen, restless legs, ademhalingsmoeilijkheden, klachten spijsvertering of huidklachten.

Vaak hebben deze aandoeningen te maken met stress en werkdruk.  Ergens weet je dit ook wel, maar de eisen uit je omgeving putten jou uit. Pleeg jij roofbouw op jezelf om de dag door te komen? Heb je nauwelijks tijd om de dingen te doen die je écht leuk vindt? Of stel je je geluk steeds weer uit?  In dat geval wordt het tijd om je balans te herstellen, zodat je je snel energieker voelt en beter presteert. Bij Keiko wordt niet alleen de klacht behandeld, maar is er aandacht voor de gehele mens. We gaan we uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam, met bewustwording voor alles wat bijdraagt aan gezondheid en welbevinden.

Bekijk wat Keiko jou kan leren

Erkende complementaire zorg voor mentale klachten

FAGT RBCZ TCZ Zorggeschil Quasir

Drs. Jan Sleijfer, CAM-therapeut en sport- en prestatiepsycholoog, is oprichter van KEIKO Health & Performance Center. KEIKO is een natuurgeneeskundige praktijk. Erkend door de meeste zorgverzekeraars als aanbieder van ‘complementaire en integrale zorg’ en daarmee een volwaardige aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Klachten worden gezien als een alarmsignaal dat er (onbewust) te diep uit de fysieke, emotionele en/of mentale reserves is geput. Volgens oosterse natuurgeneeskunde (TCM) is er sprake van storingen en blokkades in het energiesysteem.

Jan ontwikkelde hiervoor de Drie Batterijen® methode. De batterijen staan voor Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht. Cliënten houden dagelijks via een app, hun eigen energieniveau bij aan de hand van vragen. De beproefde methode wordt ook buiten de zorg al tien jaar succesvol toegepast door o.a. topsporters op weg naar de Olympische spelen, justitiepersoneel en basisschool leerkrachten. Vooral mensen die een stressvol bestaan leiden. Zij leren presteren onder druk door hun energie op peil te houden. Je hoeft dus niet ziek te zijn om beter te willen worden, met de Drie Batterijen® methode!

Boost your batteries!

Doe gratis de drie batterijen test!

Batterij Lichaamskracht

10 vragen – 3 minuten

Presteren vraagt om lichamelijke kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Zit jij fysiek lekker in je vel, zonder al te veel lichamelijke spanning en pijntjes?

Doe de test!

Batterij Gevoelskracht

10 vragen – 3 minuten

Presteren vraagt om passie, plezier, betrokkenheid, motivatie en een positieve sfeer. Zit jij sociaal emotioneel lekker in je vel, zonder al te veel angsten en frustraties?

Doe de test!

Batterij Denkkracht

10 vragen – 3 minuten

Presteren vraagt om zelfvertrouwen, positieve zelfspraak, mindfulness, concentratie en aandacht. Zit jij cognitief lekker in je vel, zonder al te veel gepieker en twijfels?

Doe de test!