Mentale training voor teams

Ook in Nederland raakt men inmiddels steeds meer overtuigd dat mentale training – naast technische, tactische en fysieke training – onmisbaar is voor elke (top-) sporter om optimaal te presteren. Mentale training is dus voor winnaars en zeker niet alleen voor sporters of teams ‘met een probleem’.

NLsportpsycholoog® verzorgt training en begeleiding, workshops en lezingen voor individuele sporters, teams, sportclubs, ouders en trainer/coaches. De inhoud en omvang worden altijd nader afgestemd op jouw specifieke hulpvraag of interesse.

TEAM

Lukt het jouw team prestaties neer te zetten die voor een groep individuen onhaalbaar zouden zijn? TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. Lang niet elke groep individuen bereikt automatisch de fase van optimale samenwerking en presteren.

NLsportpsycholoog® brengt teamprocessen in kaart en verbetert de samenwerking. Bijvoorbeeld door het opstellen van individuele prestatieprofielen (MBTI – Action Type). De exacte aanpak is afhankelijk van de fase waarin een groep sporters verkeert. Bijvoorbeeld een nieuwe groep voor aanvang van het wedstrijdseizoen zonder conflicten, of juist een bestaand ‘team’ halverwege de competitie met veel conflicten. Samen beantwoorden we de vragen: (1) Waar zijn we nu?, (2) Waar willen we heen? en (3) Hoe komen we daar?. Eén bijeenkomst van 120 minuten kan soms al het verschil maken tussen de titel wel of niet dit seizoen pakken!

Wil je vrijblijvend een kennismakingsafspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Gebruik dit formulier om contact op te nemen.

Is ‘Mentale training voor Teams’ niet helemaal wat je zoekt? Kies de mentale training die bij je past!


Wat onze klanten zeggen

Wielrennen & Mentale Training
“De mentale training heeft mij doen inzien wat echt belangrijk is. Constant pieken kan niet en is eigenlijk ook niet wenselijk. Doelen stellen is de enige manier om de top te halen”.
Leander (24 jaar)

Wielrennen & Mentale Training
“De mental coaching heeft mij geholpen om m’n negatieve gedachten in positief te veranderen en om meer vertrouwen in mezelf te hebben”.
Luc (9 jaar)

In de media