NLsportpsycholoog® heeft een grote klantenkring van tevreden sporters, coaches en ouders.

En tevreden klanten… daar doen we het voor!

Lees hieronder de beoordelingen van verschillende sporters die jou voorgingen:

HONKBAL & MENTALE TRAINING
“Mijn ervaring met mentale training is heel goed. Aan het begin dacht ik hoe kan dit ooit werken maar na een sessie of 2 begon het echt te werken en dat merkte ik ook tijdens mijn wedstrijden. Ik ging met meer zelfvertrouwen het veld op en ik dacht vooral aan de ‘trucjes’ die Jan mij geleerd had. Het is echt een aanrader en denk vooral niet meteen het wordt toch niks, probeer het gewoon een keer. Je zal zien dat het werkt!”
Honkballer (17 jaar)

SQUASH & MENTALE TRAINING
“In het begin had ik zoiets van, ben benieuwd of ik er iets aan heb en vooral ook wat kan ik er van verwachten. Toch had ik besloten om een afspraak te maken omdat het toch geen kwaad kon. Gelijk al bij de 1ste afspraak had ik het gevoel dat dit goed voor mij zou zijn en mij helpt om beter in mijn sport te worden. Door de mentale training ben ik bewuster en meer gefocused gaan trainen en spelen, en vooral ook waar ik minder goed in ben en wat meer trainingsaandacht nodig heeft. Door ook bezig te zijn met het mentale ben ik weer een stapje dichterbij mijn doel: KING of the COURT!’
Bart (topsquasher)

TENNIS & MENTALE TRAINING
“Ik vond het een erg leuke ervaring. Het is soms nog wel moeilijk om ‘klein te denken’. Maar het gaat al een stuk beter. Ik heb laatst drie wedstrijden gespeeld. De eerste twee gingen heel goed, maar de laatste wedstrijd verloor ik mijn aandacht en werd ik overal door afgeleid. En dan moet je weer proberen om in het cirkeltje ‘Ik en mijn taak’ te komen. Bedankt voor de cursus”.
Sharina (12 jaar)

KICKBOKSEN & MENTALE TRAINING
“Vernieuwend, verhelderend, motiverend & enorm leerzaam. Jan is een topper in wat hij doet & brengt je in contact met wie je daadwerkelijk bent. Van hieruit geeft hij je alle bruikbare tools & tips mee”.
Volwassen wedstrijdkickbokser

WIELRENNEN & MENTALE TRAINING
“De mentale training heeft mij doen inzien wat echt belangrijk is. Constant pieken kan niet en is eigenlijk ook niet wenselijk. Doelen stellen is de enige manier om de top te halen”.
Leander (24 jaar)

TURNEN & MENTALE TRAINING
“De mental coaching heeft mij geholpen om m’n negatieve gedachten in positief te veranderen en om meer vertrouwen in mezelf te hebben”.
Luc (9 jaar)

SYNCHROON ZWEMMEN & MENTALE TRAINING
“Het belang van mentale training wordt naar mijn mening nog vaak onderschat in de sport. Meestal omdat men niet goed weet wat het is en het maar vaag vindt. Ook ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar omdat ik zelf mijn ‘problemen’ niet op kon lossen en mijn trainsters ook niet, heb ik het geprobeerd, met plezier en ook (al) enig succes. Mentale training moet je namelijk blijven doen voor succes. Ik ben door de trainingen een stuk wijzer geworden over mezelf en heb eigenlijk manieren gevonden om het beste met mijzelf om te gaan. Dingen die ik eerder niet zag / wilde zien in mijn karakter werden mij voorgehouden en door die te accepteren was ik al een stuk verder op weg. Vooral het loslaten van dingen vond en vind ik moeilijk (mede) door mijn perfectionistische eigenschap. Maar bij de oefening met de hartslagmeter besefte ik pas echt dat het beter is om soms even een ‘leeg hoofd’ te creeren. Ook andere kleine oefeningen openden als het ware echt mijn ogen. Ik ben blij dat ik deze sessies heb gedaan om meerdere redenen, maar vooral omdat ik nu veel meer zelfkennis heb en bepaalde dingen kan toepassen in mijn sport, maar ook in het dagelijks leven. Ik denk dat het echt een goede investering in mijzelf is geweest!”
Talentvolle synchroonzwemster

BASKETBAL & MENTALE TRAINING
“Ik heb het meest gehad aan het erover praten met de mensen om je heen. Vroeger was ik zenuwachtig en stil voor iets belangrijks en lukte het vaak niet. Nu praat ik er meer over en gaat het ook beter op die belangrijke momenten. Nu weet ik ook wat voor sporter ik ben en hoe ik dat kan gebruiken in het veld”.
Talentvolle basketbalster (14 jaar)