Partner worden of opleiding mentale trainer?

NLsportpsycholoog® is een collectief van samenwerkende sport- en prestatiepsychologen. Ben jij net klaar met je studie of al enige tijd werkzaam als zelfstandige? Als ‘partner’ krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen praktijk te laten groeien.

Lees hier alle voordelen van het NLpartnerschap.

Maak kennis met ons team. Als ‘partner’ maak je je sterk voor de missie van NLsportpsycholoog®:

Opleiding tot mentale trainer – coach

Ben jij geïnteresseerd in psychologie… het denken, de gevoelens en het gedrag van mensen? Zoek je praktische handvatten om mentale vaardigheden toe te passen in de sport of op het werk? Onze kleinschalige opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals die zich bezig houden met persoonlijke ontwikkeling, prestatieverbetering en gezondheid. Zoals performance consultants, vitaliteitsadviseurs, HR-specialisten, sport- en personal trainers, fitness instructeurs, (leefstijl-)coaches, voedingsdeskundigen, fysiotherapeuten en meer.

Vraag gratis en vrijblijvend de uitgebreide informatiebrochure aan met uitleg over de kosten en het aanmelden: train-de-trainers opleiding Trainer-Coach Drie Batterijen® methode, inclusief het licentiehouderschap!

“Deel je kennis en ervaring met collega´s die de batterijentaal spreken!”