Adviescommissie

In de adviescommissie nemen experts plaats die hun sporen hebben verdiend binnen het werkveld met kinderen. De leden steunen kosteloos Keiko-kidz® door het geven van gevraagd en ongevraagd advies.

1. Drs. Corinne de Beer (1954): Eerstelijns- en gezondheids-zorgpsycholoog. Doorverwijsadres voor Keiko-kidz met specifieke problemen. Corinne was van 1980 tot 1990 docent zelfverdediging fysiek/mentaal. In 1983 ondernam zij een studiereis naar de Verenigde Staten en ontwikkelde een zelfverdedigingsmethode: een combinatie van oosterse vechtsporten en westerse gedragspsychologie. Daarvóór werkte zij met slachtoffers van mishandeling en misbruik in tehuizen voor crisisopvang.
“Jan Sleijfer ken ik als een betrouwbaar en integere trainer, die onbevooroordeeld zeer gemotiveerd op zoek is naar de beste manieren om mensen en kinderen van alle rangen en standen weerbaar en sterker te maken”.

2. Drs. Joke Theewis (1969): Vertrouwensarts Advies en Meldpunt Kindermishandeling en arts Jeugdgezondheidszorg.
“Keiko-kidz geeft alle kinderen meer vertrouwen in zichzelf en in een mooie toekomst”.

3. Ingrid van Noordenne (1963): Clustermanager Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. Leidinggevende diverse buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en dagverblijf.
“Kinderen de kans geven hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen op allerlei gebieden geeft ze het zelfvertrouwen te groeien tot wie ze willen en kunnen zijn”.

4. Drs. José de Jong-Bonfrer (1956): bedrijfsarts & CSR-Coach. Zij heeft zich gespecialiseerd in het ontstaan van roofbouw (chronische stress syndroom) en het voorkómen van stress-gerelateerde klachten. Meer info zie: www.josedejongbonfrer.nl. Volwassenen én kinderen presteren beter als ze zich goed voelen. En wanneer voel je je goed? Juist als je je bezig houdt met de dingen die je leuk vindt en waar je (al) goed in bent. Ondersteund met een ademtechniek kun je zo grip krijgen op stress en zorgen voor rust en ontspanning van lichaam en geest. Je noemt deze techniek hartcoherentie. In de Keiko-kidz training wordt hartcoherentie gebruikt om de resultaten van de training te meten.
“Alleen wanneer er harmonie is tussen hart, geest en lichaam kan je optimaal presteren”.

5. Sandy Spil (1968): Opleidingsdocent HvA ALO Amsterdam, docent zelfverdediging en weerbaarheid, supervisor.
“Het Keiko-kidzprogramma is kwalitatief goed doordacht, op maat gesneden en vrolijk. Het maakt gebruik van de laatste inzichten in Zelfverdedigingsland”.

6. Michiel Lems (1981): Teamleider Sportservice Haarlemmermeer en Motorisch Remedial Teacher.
“Belangrijk dat kinderen hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten leren kennen. Keiko-kidz is een mooie training op het gebied van weerbaarheid, zelfvertrouwen en talentontwikkeling”.

7. Drs. Eugène van Loon (1961): Operationeel directeur Sportfondsen Haarlemmermeer bv.
“Onderwijsexpert met speciale belangstelling voor leren, ontwikkelen en veranderen”.